Bilekli İlkokulu
Göktepe Köyü Bilekli Mezrası Birecik/ŞANLIURFA

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; kitle iletişim araçlarından yararlanabilen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan; Ülke kaynaklarımızın değerini bilen; Gelecek nesillere temiz su, temiz çevre, temiz bir dünya bırakmayı düşünen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

BAŞARILAR

2009-2010 Birecik Bilgi Yarışması İlçe birinciliği; SBS de Öğrencilerimizden 1´i Anadolu Öğrt. Lis. 12´si Anadolu lisesini kazandı. 2011-2012 Birecik Trafik Bilgi Yarışması İlçe ikinciliği;SBS de Öğrencilerimizden 17´si Anadolu lisesini kazandı. 2012-2013 Kitap okuma yarışması İlçe birinciliği;SBS de Öğrencilerimizden 3´ü Anadolu Öğrt. Lis. 18´i Anadolu lisesini kazandı. 2012-2013 Küçükler Masa Tenisi İlçe birinciliği

Normal Öğretim

Kaloriferli